lauantai 25. tammikuuta 2014

Ulko kuvia ja uusia asuja

Eli kävin tänään taas kuvailee :D Mutta kuvia on  taaaas vähän xd Nyt olin aikaisin liikeellä mutta kamerasta loppu akku. (vaikka siinä oli puolet kun lähin)
En kuitenkaan jättänyt Dianaa nurkaan pölyttymään, vaan kävin hakemassa varastosta laatikon jossa on kaikki barbien ja bratzien tavarat. kaivoin sieltä vaatteet ja aloin sovittelemaan!
Suurin osa bratzien vaatteista ei mennyt mutta suurin osa barbin vaatteista meni ja ilta meni niitä pienentäen ja kuvaten. Sattui kyllä hyvä juttu kuvaus reissulla:
Kävilin siis tuolta rannasta sellaselle pienelle nuotiopaikalle ja huomasin että siinä oli sellanen kuoppa lumen alla. Pysähdyin siihen kuopan vierellä ja mun jalka luisuu sinne kuoppaan jolloin kaadun ja melkein liiskasin Dianan, mutta onneksi vaihdoin kättä jolla kannoin Dianaa sillä muuten se olisi jo entinen. (otin sillä kädellä vastaan jolla kannoin eka Dianaa) Mut onneks sille ei käyny mitää.
Mutta päästän teidät nyt kattomaan niitä kuvia (Mukana myös pari muuta kuvaa) :D

Ensin ulkokuvat:

tässä nää ulkokuvat. Sitten niihin vaatteisiinMä niiin rakastan tätä lappuhaalaria ja noi kengät on kans kivat :D Molemmat barbin. Haalaria vaan piti muokata aikalailla :D
toi hame on ihana :* Kengät ja liivi on barbin. Hame bratzin. En muokannut mitään paitsi leikkasin hameen "pikkarit" pois


 Diana sai korkkaritSit vielä tällänen. Paita on vähän pien (koska se on bratzin) mut se sopii Dianalle niin hyvin :** Siinä lukee doll face. Shortsit on sit barbin ja niitäkin piti pienentää paljon.

Oli myös muitakin vaatteita mut en oo ehtinyt vielä niitä pienentämään

Tein tälläsen hameen ja topin Dianalle ite:1 kommentti: