maanantai 13. tammikuuta 2014

Matkustan ympäri mailman, laatikossa Diana ja kuplamuovia vaan, jos mua hiukkasen onnistaa niin Dianan huomenna saan!

Miten ikinä laulu jatkuikaan...

Tänään on siis maanantai ja se tarkoittaa sitä että Diana on pakannut kimpsunsa ja kampsunsa ja siirtynyt mukavasta varastosta kupla muovin täytteiseen pahvilaatikkoon ja aloittanut matkansa suomeen. Ranskassa kello ei ole edes kolmea joten Diana on ehkä tällä hetkellä pilvien keskellä. Jos kone ei oo sitten jossakin ottamassa lisää paketteja matkaansa. (jos se edes tulee lentokoneella o.o)
Tuskin se vielä kuitenkaan Suomen postiautossa on. Dianan tuleminen sattui kyllä huonolle viikolle kun keskiviikkona on fysiikan koe ja torstaina ruotsin verbikoe. Päätin sen takia lukea tänään niihin kokeisiin kunnolla jos se huomenna sattuu tulemaan. Kertokaa haluatteko nähdä ne Dianan huonekalut? Voisin niistä kuvat laittaa mutta vaatteista vasta sitten kun oon sen Nuken saanut.
Keksin eilen illalla täydellisen koko nimen Dianalle mut tietenkin unohdin sen. Oon myös keksinyt vähän sitä esittelyä, mutta en oo sitä alkanut vielä tekemään.

Ainiin! Unohdin kokonaan:
Kiitos mummolle joka maksoi mun nukkeni kokonaan, sillä muuten olisin joutunut ostamaan sen itse ja joutunut odottamaan vielä maaliskuuhun!

Tämä on ihan kauhean vaikeeta kun yritän kirjoittaa tätä blogii kirjakielellä, että jos joku ulkomaalainen tätä lukee niin kun kääntää niin ei tuu ihan mitä sattuu. 

I'm very sorry everyone if you don't understand what i'm saying

tuleeko siihen ing pääte o___O Kyllä olen 9. luokalla enkä tiedä tätä asiaa :DD

3 kommenttia: