lauantai 17. kesäkuuta 2017

Surprise bitches

Luulitte jo päässeenne eroon minusta. Ehei. Mikä sen pahan tappas.
Selailin alkuvuodesta todennäköisesti tylsän elämäni piristykseksi blogipostauksieni määrää ja huomasin seikan, että postauksien määrä puolittu ensimmäisen vuoden jälkeen ja sit mentiin kolmasosiin. Siinä taisin ottaa sivistyneen kulauksen kahvia ja tuumata, että tänä vuonna postauksia tulee varmaan olemaan se vaivainen 5 ja siltähän tämä touhu alkaa vaikuttaa! Minulla on syyni ei huolta, vaikka ne ovat ihan helvetin huonoja, mutta syitä kuitenkin.
Minulla ei ollut kameraa joo, armahdettava syy, mutta totuushan on se, että huokaisin pienestä helpotuksesta, kun on syy olla kuvaamatta. Nukkejen vaatteetkin vaihdoin vasta valmistujaisiin. Siitä puheenollen... Olen nyt virallisesti kassatäti! Jehezz.
Kävin minä Porvoossakin pyörähtämässä viimeviikolla pääsykokeiden merkeissä. En tiedä, jos tämä kolmenkuukauden postaustahti jatkuu, ehkä kirjoitankin teille seuraavan kerran Porvoosta. Se on illuusio, tuskin ees pääsen sinne. Koe meni kyllä hyvin, mutta luoja auta se haastattelu. Pääsi sellanen perinteinen savolaisuus esille, ku selitän asioita nopeammin kuin espanjalaiset. Savolaisuuden junttisuus kuitenkin päätti pysyä poissa kuvioista. Se siitä olisi vielä puuttunut.
  Alotin myös työt toukokuun alussa. Katselen kuinka kone merkkaa vaneria. Se on yllättävän mielenkiintosta ja on tuolla jo yli kuukaus pyöritty, mutta kun kone alkaa heittämään erorria errorin perään neljältä yöllä yövuoron piristykseksi, tekisi sitä mieli heittää kuulosuojaimet tiskiin ja lähteä kotiin nukkumaan. Yövuorot on kyllä siitä hyviä, ettei lähellä ole ketään töissä joten voin rauhassa tiputella räppien riimejä. Twisti on siinä, että seuraava viikko on ilta, ja sillo vieressä on porukkaa, etkä tajua sitä enää silloin kymmenen aikaan elämääsi kyllästyneenä. On tässä ehtiny jo pari SHUT THE FUCK UP SHUT THE FUCK UP tilannetta tulla, kun olen vaihtanut kummastuneita katseita minun heittäessä riimejä kuin vanha konkari pyöriessäni sen koneen ympärillä. No jaa. Sisko kyllä sanoo, että näytän aina siltä et puhun itsekseni, mutta teen sitä muutenkin, joten eipä tuo haittaa.
I'm so glad we had this conversation.


IMG_9483 IMG_9470 IMG_9473 IMG_9491 IMG_9514 IMG_9516 IMG_9518 IMG_9523 IMG_9527 IMG_9521 IMG_9534 IMG_9538 IMG_9540 IMG_9544

Se on moro

2 kommenttia:

 1. Voi miten suloisia kuvia, sun postauksia olikin jo ikävä!❤
  Hidas postaustahti ei haittaa, sillä sun kuvat on niin kauniita, että niitä jaksaa odottaa pidempäänkin ja ainahan voi katsella vanhoja kuviasi jos sun kuvia tulee ikävä.
  Älä turhaan stressaa nukeista ja blogin pitämisestä, pidä vaikka taukokin, jos se tuntuu tarpeelliselta.
  Kyllä kaikki ymmärtävät, että sulla on muutakin elämää kuin vain nukkeilu. :)
  Hyvää kesää ja onnea valmistumisen johdosta!❤

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, etenkin seitsemäs oli mieleeni.

  En tiiä yhtään miks, mut tykkäsin lueskella noita sun työstooreja :'D

  VastaaPoista