lauantai 3. joulukuuta 2016

Kunhan nyt ei kuitenkaan tapa muodostuisi

Tai voihan tästä postaustahdista tapakin muodostua. Lätkäistäämpäs tähän alkuun hieno maisemakuva kas näin...


IMG_8097

Ja sitten puhutaan vakavia.
Oh you didn't expect that did u

Mutta juu siis ei ole mitenkään erityisen vakavempaa saarnan aihetta, vaan tarvitsen mielipiteitä. Tää postaustahti on sit asia erikseen, mutta syytetään säätä siitä eikös nii.
Mutta juu asiaan. Moni, joka on lukenu mun näitä hienoja alkupuheita tietää (HAH ei näitä kukaa lue ku ei oo ees koskaa mitää järkevää turinan aihetta) .... tietää että oon kirjottanut tarinaa kesästä lähtien, (whatsapissa samoissa ryhmissä olevat puolestaan tietävät, että olen myynyt tälle tarinalle puolet sielustani ja koko sosiaalisenelämäni ja nyt itken nurkas ku pitää päästää irti siit.) Ja siis totuushan on tämä keskeneräses tuotokses:


Hienolta näyttää, joten olen tässä nurkassa itkiessäni tuumaillut, mitä jos yrittäisin hyödyntää tätä hommelia tänne blokinkin puollelle. Ei tarvitse varmaan edes kertoa, kuinka esimerkillisesti olen alisuorittanut jokaisen aloittamani kuvatarinan, mutta haluaisin silti tehdä niitä ja noiden kyselyidenkin mukaan, te lukijat haluaisitte tänne enemmän tarinoita myös. Mutta totuus on että ne kuolevat aina siihen toiseen lukuun, vaikka intoa olisi. Mutta teksti muodossa tarinat ei kuole siihen kahteen, kuten ylhäällä olevasta tilastosta huomaatte varsin hyvin. 

Joten kysympä siis, rakas yleisö, pitäisikö minun yrittää samaa mitä pari muutakin nukkeblogaajaa on yrittänyt ja tehdä tarinoita mis on vähemmän kuvia ja enemmän tekstiä? Tulis pientä vaihtelua näihin normaaleihin kuviin ja saisin minäkin jotain aikaan.
Siinä taisikin olla tämänkertainen tarinatuokio. Pistäkää mielipidettä ja täs shootti Valeriesta ja Anabellestä, jonka kuvasin peräti vasta tänään ja Anabell sai viimein silmät tässä joskus marraskuun alus.

IMG_8043 IMG_8047 IMG_8048 Wild hairday 8) 
Anabellin hiuksil oli villi meno. Etsiskelen muutes uutta samansävyistä peruukkia jos jollain ois myydä.
IMG_8052
Tää on oikeestaan testikuva mut tykkään täst liikaa 8)
IMG_8053 IMG_8057 IMG_8058 IMG_8062 IMG_8066 IMG_8068 IMG_8082 IMG_8074 IMG_8085 IMG_8091 IMG_8095

Toivottavasti näemme vielä ennen joulua, mutta jos ei niin hyvää joulua

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!❤
  Mulla on ollutkin jo ikävä sun postauksia ja kauniita kuvia!
  Mutta odotus kyllä palkitaan.
  Mä tykkäisin tosi paljon siitä, että sun tarina kulkis sellaisessa muodossa. Tosiaan muutama muukin nukkeilija on tehnyt noin, ja olen pitänyt siitä kovasti.
  Kannatan siis!
  Hyvää joulunodotusta ja joulua sullekkin!
  "Nähdään" ensi postauksessa❤
  ~Kiki

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia! Aah rakastan tätä postausta ja sun kuvaustaitoja ihan liian paljon <33

  VastaaPoista