maanantai 30. marraskuuta 2015

Aapuuva Flickr:n kaa

 Yritin äsken epätoivoisesti laittaa nää kuvat Flickr:n kautta mutta enhän minä sitä osannut tehdä. :D Jos joku vois kertoa miten se tehdään. Sain kuvat ladattua Flickriin mutta miten ihmeessä saan ne kuvat sieltä tänne blogiin. Liian monimutkaista teknologiaa minulle. Tässä kuitenkin viikonlopulta otettuja kuvia c: 

Paras kuva Dianasta vähään aikaan. 

Nähdään taas

5 kommenttia:

 1. Sulla on tosi söpöjä nukkeja ja ihania kuvia! :3

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia taas! ♥

  Flickr on melko simppeli kuvansiirtoväline, kunhan sen käyttöön tottuu. Avaa yksi palveluun lataamistasi kuvista (You -> Camera Roll -> valitsemasi kuva), valitse kuvan alapuolelta oikealta kohta ''Share Photo'' (toinen kuvake oikealta) ja sen jälkeen klikkaa kohtaa ''HTML Embed''. Valitse haluamasi kuvakoko, kopioi näkyviin tuleva koodinpätkä ja liitä se Bloggerissa kirjoittamasi postauksen html-koodiin. Tämä on tietääkseni vain yksi tavoista siirtää kuvia Flickristä bloggeriin, mutta se on ainoa jota olen itse käyttänyt. Toivottavasti tästä on apua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin että oli apua, kiitos paljon. :D pitääpi vaan kattoo riittääkö mulla kärsivällisyys liittää jokainen kuva yksitellen

   Poista