keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Mitäs mitäs on tämä

Päivää


Mitäs....Mikä on tämä? 


Kyllä. Uusi asukkihan se. Syy miksi en postannut viime viikolla my dayta, on se että 
1. en jaksanu 
2. halusin vähän nukkekuviakin siihen postaukseen. 
3. Oltiin viikonloppu mökillä.


Elikkäs elikkäs................. täs on paljon kuvia. Ensin on se my day viime, viime lauantailta. Eli 27.6 eli 1D:n keikka päivästä ja seuraavasta päivästä kun pyörimme Hesassa. Sen jälkeen viikonlopun kuvia ja tuo mystinen fragile paketti josta onnistuin olla hiiskumatta teille ;) 

Eli jos ei my day kiinosta, alhaalla on nukkekuvia.

_________________________________________________________________________

Lauantaina siis klo. 06 lähdimme kaverini kanssa kohti Helsinkiä. Bussi oli Kampissa klo. 10 ja siitä lähdimme metsästämään fantasiapelit kauppaa. Lopulta sen löysimme mut pitää sanoa että vaikeessa paikassa kyllä on. Fantasiapeleistä ostin siis mattalakkaa ja liike ei ollu Sunnuntaina auki joten piti käydä Lauantaina ostaa se. Sit kävimme samasta rakennuksesta hakemassa subit evääksi jonotukseen ja lähdimme kävelemään kohti Olympiastadionia. 


Matkalla tuli kauhee kaatosade ja ukkonen jyrähti pari kertaa tosi läheltä. ^ ^ Tommonen kiva pilvi ^  kastuttiin sitten ihan läpimäräksi vaikka meillä molemmilla oli sadeviitat mukana. Onneksi sade loppui nopeasti mutta silti kadut muistutti pieniä jokia. Siinä sitten pienellä kiviaidalla kokosimme rivimme takaisin kuntoon ja jatkoimme parinsadan metrin matkan stadionille. 
Stadionilla oli satanut rakeitakin mutta meidän reitillemme ne ei onneksi osuneet. Kun stadionille pääsimme, paikka oli jo ihan täynnä porukkaa. Menimme sitten jonoon joka ei kuulemma edes ollut jono.......................... kakkos kentälle oli kaksi eri jonoa. taputukset siitä livenationille. Aurinkokin siinä alkoi lämmittämään ja maa kuivasi nopeasti.Loppupäivän taivas olikin tämmöinen


Kuva jonotus paikastani

Kun selvisi että jono jossa olimme, ei ollut jono nii suurin osa poruukasta tunki sinne mistä virallinen aitojen sisällä oleva jono alkaa ja jono liikku varmaan 150 metriä eteenpäin vaikka portit eivät olleet aukikkaan. Päästiin kuitenkin yllätävän eteen loppujen lopuksi kentällä. Varmaan sen takia että meidän jono meni aidan vieressä joten meidän oli helpompi päästä siihen viralliseen jonoon kuin siinä toisessa jonossa olevat. 8)

Paloinkin sitten ihan kivasti. Kentällä sitten eksyin kaveristani kun tuo lähti käymään sukulaisensa luona jossakin ja ei enää löytänyt minua. 

Katsoin sitten isac Elliotin yksin. En kyllä paljoo sitä seuraillut kun viestittelin sen mun kamun kaa missä se on.  
Isac lopetti ja yritettiin kaikin keinoin löytää toisemme. Kaverini sitten nosti sinisen paidan ylös jota tarvittiin yhteen keikka yllätykseen ja voitte vaan uskoa sen tunteen kun näin sen mun kaverin paidan siel. signaali oli huono ja yritin tosi pitkään laittaa kaverilleni viestin et mä nään sut mut se ei millään lähteny se viesti, joten lähdin nopeesti kamuani kohti sillä riskillä että en tuota löydäkkään jos hän laskee paidan alas. Siinä sitten itkukurkussa pyytelin ihmisiltä anteeksi kun työnnyin ihmisten välistä kamuani kohti. Kamuni laski käden hetkeksi ja olin sillee voi ei mis se on, mut onneks hän vain vaihtoi kättään ja näin hänet taas. Se oli varmaan päivän toisiksi ihanin näky kun näin sen mun kaverin parin ihmisen päässä. Viimeinen ohitettava nainen joka oli kyykyssä maassa, ei varmaan kuullu mitää kun minä itku kurkussa selitän sille et pääsenkö ohi kun eksyin mun kamusta ja meen sen luo. Ja sit kun kamun luo pääsin, itkin siitäkin asiasta varmaan 5 min. :D  En tiiä yhtään miksi.

Sitten alkoi toinen lämppäri soittamaan ja paikat oli varmaan jotain 4 rivii taempana kuin alkuperäiset, mut ne oli lähempänä screenejä kuin alkuperäiset. Ne oli siis lähempänä kuin näis kuvis näyttää :D


Tässä sitten odotellaan että 1D aloittaa soittamisen. Ne oli puolituntia myöhässä mutta kannatti kyl odottaa.
Ja sitten paljon kuvia One Directionin osuudesta ♥
Harry saa lopettaa hienon keikka osuuden


Sitten jonotettuamme varmaan 45min narikka jonossa kylmisäämme, lähdimme kohti Omena hotellia. Siinä sitten vähän käänntyttiin väärään suuntaan niin piti käydä kysymässä jonkun baarin järkkäriltä missä meidän hotelli on. Eihän se sitä tienny mut onneks järkkärin kaa jutteleva mies tiesi. :D Selvisi sitten että google maps oli näyttäny ihan oikein mihin pitää mennä mut kun meidän piti alkaa sooloilemaan :D No pää-asia et löydettiin se. Kaverin puhelikin ehdittiin siinä kävelymatkalla varastaa mutta onneksi joku oli viennyt sen löytötavaratoimistoon ja kamuni sai puhelimensa takaisin tällä viikolla. 

Aamulla sitten söimme hienon pussipuuro aamupalan kertakäyttö mukeista mitä siel huonees oli :D Siitä lähdimme sitten puol kahdentoista aikaan ekana kohti Kilalaa josta ostin pitkään haaveilemani asian eli alpakan. kyllä mä nukkejakin katoin mut ne oli niin kalliita et jätin suosiolla ostamatta.


Myyjä oli viisi minuuttia myöhäs mut olihan meillä aikaa ootella :D 
(Hieno naamasensuri ;) )

Siitä matkamme jatkui akateemiseen kirjakauppaan ja siitä kamppiin josta kumpikaan meistä ei ostanu muuta kuin ruokaa. Sit mentiin alas odottamaan bussia ja siihenkin piti pyytää infosta apua kun tauluissa ei lukenut mistä laiturilta onnibussit lähtee.


Siinä sitten istuttiin vähän aikaa ja ootettiin bussia, kun jo bussiin pääsi. Bussi lähti jo 15min ennen kuin sen olisi pitänyt lähteä kun kaikki oli jo kyydissä ja kotona olin sitten n. puoli seittemän aikaan


Sitten vielä kuva alpakasta. Alpakan lisäksi ostin stadionilta kiertuepaidan ja sen mattalakan.

Kiitokset niille jotka jaksoi lukea tän my dayn ♥
___________________________________________________

Sitten nukkekuvia viikonlopulta

oli pakko laittaa nää kaks :D

Tarkennus on vähä 6/5 täsJa sitten se mystinen paketti 8)
Tämmöinen paljastui paketista


Valmiista nukesta ei ole kuvaa, joten selitän sanoin:

Nukke on siis Zayn malik (1D:n entinen jäsen) Nukella on melkein kaikki Zaynin tatuoinnit raajoissaan ja vaatteet ja hiukset ovat samaa tyyliä kuin Zaynin tyyli. Ensi postauksessa varmaan saatte tästä herrasta kuvia. ♥

Kiitos ja heihei
4 kommenttia:

 1. Hei wau, odotan innolla sun tae-Zaynia!!!!!

  VastaaPoista
 2. Olin kans keikalla :3 Oli kyllä huikeeta.

  Ja oottelen Zayn-herran näkemistä innolla :3 Ajattelin tehdä kans vähän Loun näkösen Isulin, tosin en nyt ihan saman näköistä saa :D

  VastaaPoista
 3. Tosi paljon materiaalia! Keikka oli varmasti huippu! Itse harkitsin vahvasti keikalle menoa, mutta jäipi sitten, kun pelkäsin, että mä vaan tallaudun sinne kun voileipä repun pohjalle ^-^ Tiedän keikalla itkemisen tunteen. Menetin Robinin keikalla (Oli muuten sama päivä!) jonossa paikan, olin noin 10 siin jonos ja ootin siinä 6-45-10.30 yksin kylmässä.__. Olet selvästi aito fani! Odotan mielenkiinnolla Zaynia cx Ihana postaus, oli kiva lukea♥ T: Hobitti♥ Ps: Loppukuvat oli tosi kivoi ja koirasi B3♥

  VastaaPoista