tiistai 4. marraskuuta 2014

Perustan blogikaupan!

Viimein toteutan suunnitelman jota oon suunitellu varmaa jo puolvuotta. Syy on se et haluun kehittyä ompelemisessa ja laatikot pursuu jo nuken vaatteita. Täs on kuva mitä suunnittelin kauppaan tekevän. Hinta haarukka varmaan 2-5e +postarit. Laitoin tähän kuvaan vain vaatteet joita on helppo tehä ja jotka onnistuu aina. Mut jos täs ei oo jotai mun nuken vaatetta jonka haluisit niin kerro minkä haluisit nii katon voinko laittaa myyntiin.
Sellanen juttu viel et en neulo mitään ja tylliä en mielelläni kilokaupalla yhteen tuotteeseen pane koska se on kallista ja sitä on aina liian vähän.


Kommatkaa mitkä kiinostas. Teen kauppaan vain niitä joista ollaan kiinostuneita :) parempia kuvia voin ottaa jossain vaiheessa

7 kommenttia:

 1. Olisin kiinnostunut 1, 2 ja 3. Saan kuitenkin vasta ens vuonna pullipin nii ois kiva ostaa sille vaatteita varastoon. Teetkö vaatteita S tai M obitsulle/stock keholle?

  VastaaPoista
 2. Ooih, toi 3. on ihana ja 2. myös, jos alareunaa ei olisi vedetty valkoisella langalla. c: Teetko s-obbarille ja onko mahdollista jo tilata? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen noita varastoon valmiiks monissa väreissä. Teen vaatteita ainaski S ja M obarille.
   Näillänäkymin avaan kaupan varmaan ensviikolla, mut mun pitää viel miettii hintoja ja tehä se ite sivu ja ottaa kuvat vaatteista.

   Poista