maanantai 28. heinäkuuta 2014

miittailua ja mökkeilyä part. 1


Olen siis palannut ja mulla oli eilen kauhea himo postata mut päästiin vasta puol kahen aikaan YÖLLÄ kotiin (kiitos kissa </3) Ja kyllä teen mökkikuvat kahdessa osassa, koska postaan yhteensä 98 mökkikuvaa ;D  Jako tapahtui niin että kuvat loppuvat miitti kuviin. (koska olen ilkeä ettekä saa nähä mirandan uutta tyyliä vielä >:D) Mut nyt mennään asiaan. Ei, ei kuviin vaan sepityksiin itse miitistä. >:D
Miitti oli siis seinäjoen kirjastolla jaaaaa torikeskuksella. Miitti ei alkanu mulla oikein hyvin. Matkalla huomasin et olin unohtanut vaihtaa kengät, joten ne piti käydä vaihtamassa (koska vanhan kulahtaneet maali tahraiset crocsit ei ollu nätti näky silkkipaidan kanssa.) Joten saavuimme itse Seinäjoelle vasta vähän yhden jälkeen. (miitti alko yhdeltä) Sit ei löydetty sitä paikkaakaan. Kiitos Pullip whatsapp ryhmän. Yksi miittiläisistä soitti mulle ja anto ohjeita (sori en muista kuka se oli ;D) Torikeskuksen kello oli jotain 7 yli kun sitten lopulta paikalle pääsin ja siiryttiin kirjastoon. Kirjastossa vallattiin sellanen luolan tapane matolla vuorattu kolo. (ristin ne seinät ja lattiat matoksi koska meillä on sellanen samanvärinen matto kotona) Kirjastossa olin yllättävästi yksin ja missasin peruukin minkä olin varannut pari viikkoa sitten kun olin nukkeja purkamassa. Ostin kuitenkin chipsit jotka olin varannu kans. (jotka tuotiin mun luo, mikä oli hyvä koska mulla ei ollu aavistustakaan kuka niitä myi.) Sen jälkeen otettiin ryhmis ja lähdettiin torikeskukseen heseen syömään. (suurin osa porukasta kylläkin joi pelkästään koska oli kauheen kuuma) Hesessä seuraani liityi Pinja (blogiin linkistä) Jonka kanssa pienen hiljaisuuden jälkeen Juttu alkoi luistamaan. :)
Syönnin jälkeen menimme torikeskuksen ylimpään kerrokseen kuvaamaan ja sielläkin Pinjan kanssa olin. (Olin oikeastaan koko loppu miitin hänen kanssaan) Kuvailun jälkeen kiertelin vielä nukkeja ihaillen ja bongasin myynissä olevia peruukkeja (jotka olivat saman immeisen kuin ostamani chipsitkin. Huomasin sen vasta mökille päästyäni. ;DDD) Ja kun kauheessa peruukki pulassa löysin yhden käytännöllisen peruukin, kävin sitä sovittamassa ja sovituksen jälkeen katsoin vasta hintalappua. Mikä oli vain 50 senttiä joten oli se pakko ostaa. Oisin halunnut vähän pidemmän peruukin, mutta nyt se saa kelvata. Ei ainakaan tarvitse pähkäillä miten latvat kuviin asetan. Ja pienten muokkausten jälkeen peruukista tuli aivan ihana. (eli älkää kiintykö kuvien blondiin peruukkiin liiaksi koska se ei ole enää sen näköinen. Miitistä lähdin Pinjan kanssa yhtä matkaa. (suurin osa porukasta oli siihen mennessä jo lähteny huomaamattomasti o.O) Siinä pihalla sitten otellessa lisäsin tuon Pullip whatsapp ryhmään. Ja hetken päästä äitini tulikin hakemaan ja tiemme erkanivat. 

The end

Ostin myös pari päivää sitte huuto.netistä vähän vaatteita tytöille. Ja niitten pitäs tulla tiistaina :3

Tässä vielä vähän musiikkia kuviin. Tää biisi on soi koko eilisen päivän mun päässä. Kuvat alkaa ennen miittiä ja sit miitti kuvat. Huomasin mökillä et en ollu muistanu ottaa kaikista nukeista kuvaa vaikka mielestäni kiersin tarkkaan. Pahoittelut siitä.


Kaikki nuket ei näy tässä ryhmiksessä ton pöntön takia :D

Omat neidit oli nurkassa häpeämässä
Tässä kuvassa on seuraavan neitini malli ;)Sit kuva matto luolasta. Tämän jälkeen mentiinkin torikeskukseen

Ihana vastavalo joka kuvassa <33

Miitissä oli myös kaks BJD:täsori huono kuva
Pinjan nukkeja

Hänellä oli kaks muutakin mut en muistanut ottaa niistä kuvaa :(alpakka

Tosta pinkistä pallosta en muistanu ottaa kuvaa :(


Miranda uudella peruukilla. (Pullip pajan stock)


Vielä ostokset.

Miittiläiset kertokaa blogejanne niin linkkailen niitä tähän


5 kommenttia:

 1. Haha, kivoja mökki ja miitti kuvia! Se olin minä joka neuvoi sinua puhelimes, myin chipit ja peruukin :D

  VastaaPoista
 2. Niin olit mut en muistanu muuta kuin sun whatsapp nimen ;D

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia sait ja oli kiva miitti! nwn

  VastaaPoista
 4. Tahtoo kredittiä >:| mä soitin sulle silloin :D ja se wilhelmina on muuten myös mun nukke ^^


  Aivan ihania nukkeja sulla on! ^^ harmi vaan ku en tullu muuten juttuihin sun kanssa paitsi silloin kun soitin sulle :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaa. :D No kiitoksia siitä. Linkkaan sun blogis tonne kuvan perään sit

   Poista